Tasan kaksi vuotta...


Tasan kaksi vuotta siitä kun synnytin nuorimmaisen tähän maailmaan. Loppuraskaus oli vaikeaa, ehkä vain valtavan elopainoni vuoksi. Saattoi siinä olla muitakin tekiöitä, mutta se itsestä tuntui vaikeimmalta... Se, kun piti tarkkaan miettiä mitkä kengät laittaa että saa ne jalkaan. Tai se, mihin voi mennä ulos syömään ettei tuolin käsinojat uppoa ahterinsivusiivekkeisiin. Se, kuinka toiset esittelivät kaunista vatsaansa kesähelteessä pelkät bikinit päällä, ja itse jouduit verhoamaan kovinkin kirjavanraidallisenkukertavan vatsan paksukankaisiin paitoihin. Silloin olin vannoutunut, että kun tämän lapsen saan terveenä ulos maailmaan, aloitan terveelliset elämäntavat. Lapsi syntyi, kaikki hyvin.

IMG-20150401-WA0001.jpg

Mutta mitä tapahtui terveellisille elämäntavoille....

Nyt,kaksi vuotta myöhemmin, nuorimmainen on kasvanut

_B1B9306.jpg

ja ikäväkyllä myös äiti on kasvanut =(

Toki aina voi selitellä kiirettä ja välillä omissakin silmissä hurjaksi käyvää elämän tahtia, mutta kaikkihan sen tietää että aina löytyy selityksiä.... Mutta nyt olen kyllästynyt. Kyllästynyt häpeämään ulkomuotoani, ajattelemaan jokaista muhkuraa ja kuoppaa vartalossani. Kyllästynyt miettimään että mitä muut ulkomuodostani miettivät. Kyllästynyt jatkuvaan ruuan ajattelemiseen. Särkyihin ja kolotuksiin. Hengästymiseen ja ennenkaikkea hikoiluun. Jokainen joka painii saman asian kanssa, tietää varmasti mistä puhun.

Mitä aijon tehdä....

_B1B8851.jpg

VITSI =D

Aijon alkaa rennosti tarkkailemaan syömistäni... En kiellä mitään itseltäni, sen tien olen jo kulkenut. En myöskään aijo pakottaaitseäni mihinkään, senkin tien olen kulkenut. En myöskään osta mitään uutta liikunta vempainta, sillä arvaatte varmaan, että sekin tie on kuljettu. Asetin itselleni tavoitteen, en kilomäärää vaan Hullunpolkaisun. Siihen haluan vuoden päästä osallistua. Tai olen päättänyt osallistua!

Lähtötilanne on.....

 _B1B9222.jpg

......Hurja. Ylipainoa noin 70 kiloa, perse on nähnyt pyöränsatulan satunnaisia minuutteja viimeisten vuosien aikana ja yleiskunto on muutenkin melko.....noh, sanotaanko että löysä =D Mutta tästä se lähtee, vapise jäämeri, lähtölaskenta on alkanut!!!

-Milla-